Найти

Politică de confidențialitate

Politica de confidențialitate

În calitate de proprietar al Site-ului BoB.md, BOB TOYS SRL își ia angajamentul să păstreze caracterul confidențial al informațiilor furnizate de către Utilizatori. 

Conform cerințelor HG Nr. 1123 din 14.12.2010, privind asigurarea securității datelor cu caracter personal, la prelucrarea acestora în cadrul sistemelor informaționale de date cu caracter personal, BoB.md are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de către Utilizatori. 

Scopul colectării datelor cu caracter personal este: informarea Utilizatorilor/Clientilor privind situația contului lor de pe BoB.md, informarea Utilizatorilor/Clientilor privind evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentul consumatorului. 

Prin completarea datelor Dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comanda declarati că acceptați necondiționat ca datele Dvs. personale sa fie incluse în baza de date a BoB.md și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre BoB.md, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre acestia a activitatilor de mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la furnizori de servicii de marketing, curierat, administrative, servicii de plata/bancare.

Clientilor le sunt garantate drepturile prevazute de HG Nr. 1123 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a se adresa in justitie in caz de incalcare a drepturilor sale. Clientii, de asemenea, au dreptul de a solicita stergerea partiala sau totala a datelor personale si de a se opune prelucrarii datelor personale. Clientul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate mai sus in baza unei cereri scrise, semnate si datate, inaintata catre sediul BOB TOYS SRL. Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

BoB.md poate notifica Utilizatorii/Clientii privind ofertele curente prin newsletter-ul saptamanal/lunar, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. In plus, informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, sprijini si evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, BoB.md poate furniza datele Dvs. cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

BoB.md nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale, etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare de astfel de date, Utilizatorul nu poate tine raspunzator pe BoB.md pentru niciun fel de prejudiciu.

In cazul logarii prin reteaua de socializare Facebook, Utilizatorii pot renunta la aceasta metoda de autentificare accesand urmatorul link: (https://www.facebook.com/settings?tab=applications&ref=settings)