Найти

Cum comanzi

Navighează prin catalogul de jucării folosind mecanismele de filtrare puse la dispoziție (categorie jucării, tip produs, vârstă, personaj, etc.) Adaugă produsele dorite în coș. Odată finalizat coșul de cumpărături, îți vom solicita câteva detalii personale:

1.Numele (persoană fizică sau juridică)
2.Adresa de livrare a jucăriilor
3.Numărul de telefon

În funcție de produsele alese, adresa de livrare și modalitatea de plată, se va calcula costul final al transportului. Dacă ți-ai făcut cont pe site-ul nostru, atunci numele și adresa de livrare vor fi memorate în contul tău și nu va trebui să le completezi de fiecare dată.

La ultimul pas vei avea posibilitatea să adaugi câteva comentarii suplimentare la comandă. Aici, poți introduce modelul dorit pentru produsele disponibile în mai multe variante. Poți preciza de asemenea dacă dorești un anumit interval de timp pentru efectuarea livrării.

După plasarea comenzii vei primi un număr de înregistrare al comenzii, urmând ca apoi produsele sa fie colectate și pregătite pentru livrare. În cazul în care există diferite situații cu anumite produse din comandă vei fi contactat prin telefon.