Найти

Termeni și condiții

1.DEFINIȚII ȘI TERMENI

2.RĂSPUNDERE

3.DREPTUL DE RETUR

4.CUM COMANZI

5.CUM PLĂTEȘTI

6.LIVRARE

7.DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

8.FORȚA MAJORĂ

9.LEGISLAȚIE

1.DEFINIȚII ȘI TERMENI

În cuprinsul prezentului document, termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă, altfel, înțelesurile specificate mai jos:

BoB.md - societatea BOB TOYS S.R.L., cu sediul în Chișinău, strada Petricani 21/4, of.1 cod fiscal 1020600026953. Pentru orice informații, ne puteți contacta în scris la această adresă, în atenția departamentului Relații Clienți.

Mărci înregistrate - mărcile înregistrate ale grupului BoB.md, cum ar fi, dar fără a se limita la, denumirea BoB.md.

Site - Site-ul aparținând BOB TOYS, care se află la adresa www.BoB.md, prin intermediul caruia Utilizatorul are acces la informații privind serviciile și produsele oferite de către BoB.md

Cumpărător – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 18 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Utilizator - persoana care acceseaza Site-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Termenii și Condițiile prezentului Site, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

Cont - secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă, care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client / Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale etc.)

Comanda - documentul electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.

Contract - o comandă confirmată de către BoB.md, prin care BoB.md este de acord să livreze Clientului produse, iar Clientul este de acord să efectueze plata acestora, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Bunuri și servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului, ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie - acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Review - o evaluare scrisa de către deținătorul/ beneficiarul unui produs/ serviciu, evaluare redactată pe baza experienței personale și a capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate de către producător.

Continut – toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic; conținutul oricarui e-mail trimis Cumpărătorilor de către BoB.md prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil; orice informație comunicată prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al BoB.md; informații legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de BoB.md într-o anumită perioadă; date referitoare la BoB.md.

Informațiile publicate pe Site sunt informații de interes general despre BoB.md, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, cât și alte informații considerate de BoB.md ca fiind de interes pentru Utilizatori. BoB.md este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra Site-ului. Utilizatorul are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale BoB.md și ale terților, prevăzute de legislația în vigoare.

2.RĂSPUNDERE

BoB.md nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site, care nu se datoreaza culpei sale.

Preturile produselor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil.

BoB.md își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

Orice problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

BoB.md nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor. BoB.md nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe site.

3.DREPTUL DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Perioada de renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la data in care Cumparatorul intra in posesia fizica a Bunului achizitionat.

Produsele achiziționate de la BoB.md se pot returna în 14 zile calendaristice de la momentul livrării prin informarea pe email a Departamentului Relații cu clienții transmisă către BoB.md la adresa pandorinix@gmail.com

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru returul produselor in termen de 14 zile sunt enumerate mai jos. Nu îți face griji, totul se rezolvă simplu și rapid!

- Starea produselor returnate trebuie să fie cea în care le-ai primit. Nu vor fi acceptate la retur produse deteriorate, care prezintă urme de uzură și cărora le lipsesc accesoriile incluse în pachet

- Returnarea produselor se face în ambalajul original, cu etichetele intacte și însoțit de documentele cu care au fost livrate produsele

- În cazul în care produsul ce se dorește a fi returnat a fost livrat împreună cu eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

- Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te ca doar unul a fost desigilat. Returnarea celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

- Atenție! În conformitate cu Hotărîrea Guvernului Republicii Moldova nr.1465 din 08.12.2003 Jucăriile și produsele pentru copii sunt incluse în “Lista produselor nealimantare de calitate corespunzătoare” ce nu pot fi returnate sau inlocuite cu un produs similar

- Dacă ai plătit prin Card de Credit sau Debit, returnarea banilor se va face prin transfer bancar, exact în contul din care a fost efectuată plata. Dacă ai plătit prin altă metodă, poți alege să primești banii într-un anumit cont bancar

- Returul se face prin curier și ai posibilitatea de a-ți alege singur firma de curierat, acest cost va fi suportat de tine. Coletul trebuie sa fie sigilat pentru a putea fi preluat cu ușurință de curier și însoțit de documentele cu care a fost livrat produsul.

Adresa la care trebuie livrat coletul în vederea verificării, procesării și restituirii contravalorii este Strada Petricani 21/4, Chișinău, Depozit Central BoB Toys.

După ce vom primi coletul, te vom ține la current prin e-mail cu privire la statusul returului tău.

4.CUM COMANZI

Navighează prin catalogul de jucării folosind mecanismele de filtrare puse la dispoziție (categorie jucării, tip produs, vârstă, personaj, etc.) Adaugă produsele dorite in coș. Odată finalizat coșul de cumpărături, îți vom solicita câteva detalii personale:

1.Numele (persoană fizică sau juridică)

2.Adresa de livrare a jucăriilor

3.Numărul de telefon

În funcție de produsele alese, adresa de livrare și modalitatea de plată se va calcula costul final al transportului. Dacă ți-ai făcut cont pe site-ul nostru, atunci numele și adresa de livrare vor fi memorate în contul tău și nu va trebui să le completezi de fiecare dată.

La ultimul pas vei avea posibilitatea să adaugi câteva comentarii suplimentare la comandă. Introdu aici modelul dorit pentru produsele disponibile în mai multe variante. Poți preciza de asemenea dacă dorești un anumit interval orar de livrare.

După plasarea comenzii veți primi un număr de înregistrare al comenzii, urmând ca apoi produsele sa fie colectate și pregătite pentru livrare. În cazul în care există diferite situații cu anumite produse din comandă veți fi contactat prin telefon

5.CUM PLĂTEȘTI

Online cu card bancar –pentru procesare automatizată și livrare rapidă, sistemul nostru acceptă doar plata online cu cardul bancar. Veți fi transferați pe site-ul

procesatorului de plăți Moldinconbank, unde puteți finaliza achitarea. Sistemul de plată este securizat la cele mai înalte standarte Moldinconbank.

Important de știut! – Pentru plățile online prin card bancar nu este perceput nici un comision!

6.LIVRARE

Termen de livrare – livrarea se face în termen de 1 - 3 zile lucrătoare oriunde în țară, din momentul confirmării comenzii. Excepție fac perioadele cu un volum foarte mare de comenzi, unde termenul de livrare va suferi modificări (de exemplu Campaniile de Black Friday și cele de Crăciun)

O comandă depusă vineri dimineața se va livra începând cu următoarea săptămână

Cât costă livrarea – livrarea prin curier este gratuită pentru orice comandă a cărei valoare depășește 599 lei. Dacă valoarea este mai mica de 599 lei, se va percepe un cost fix de transport, de 59,99 lei, indiferent de zona livrării.

7.DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a BoB.md, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de BoB.md. Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului. In cazul in care BoB.md confera Utilizatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea BoB.md pentru respectivul Utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. Niciun Continut transmis catre Utilizator prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea BoB.md si/sau al angajatului/prepusului BoB.md care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

8.FORȚA MAJORĂ

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

9.LEGISLAȚIE

HOTĂRÂRE Nr. 1465 din 08-12-2003

cu privire la aprobarea Regulilor de înlocuire a produselor nealimentare şi a termenelor de garanţie

Publicat : 19-12-2003 în Monitorul Oficial Nr. 248-253 art. 1530

Versiune în vigoare din data 16.06.17 în baza abrogării prin HG420 din 12.06.17, MO190-200/16.06.17 art.509